klorrisafem Posted July 20 Report Posted July 20 Byl jsem vždycky ten, kdo má věci pod palcem. V práci, ve vztazích, v posteli. Plánuju, organizuju, rozhoduju. Jenže… občas tě to unaví. A tak jsem si vybral ji – podle recenzí, podle výrazu, co měl v očích výzvu. Přišla v černém. Vysoké podpatky, červená rtěnka, tón hlasu klidný a ostrý zároveň. „Dneska nebudeš mít kontrolu,“ řekla, než jsem stihl cokoli říct. Neptala se. Rozkázala. Přivázala mi ruce ke křeslu. Zhasla světlo. Slyšel jsem jen kroky a cítil její parfém. Pomalu mě svlékala, ale nedotkla se mě, než to dovolila ona sama. Každý její příkaz byl jako pohlazení i facka zároveň. Nepřekročila hranici, ale tančila po jejím okraji. A já? Poprvé v životě jsem si dovolil úplně vypnout. Nechat řídit někoho jiného. A bylo to neskutečně osvobozující. Když odcházela, políbil jsem jí ruku. Ne proto, že bych musel. Ale protože jsem chtěl. Quote
yisowo Posted July 21 Report Posted July 21 Ty jo, úplně tě chápu. Taky jsem ten typ, co má všechno pod kontrolou… a právě proto mě jednou lákalo zkusit to jinak. A víš co? Když přijde někdo, kdo ví přesně, co dělá – jak se obléct, jak mluvit, jak tě dostat přesně tam, kam chce – je to jako spadnout do jiný dimenze. Polished perfection. Žádné tápání, žádná nejistota. Jen čistá, sebevědomá hra. Eskort v praze umí být přesně taková. Quote
Recommended Posts