nixiasilfia Posted August 13 Report Posted August 13 Ψάχνω κάτι καινούργιο για να περάσω τον χρόνο μου online, αλλά θέλω να έχει ενδιαφέρον και να μην είναι όλα τα ίδια. Επίσης, αν υπάρχουν μπόνους που αξίζουν, ακόμη καλύτερα. Έχεις δοκιμάσει κάτι που να προτείνεις; Quote
kirimayne Posted August 13 Report Posted August 13 Γεια σου, πριν λίγο καιρό έπεσα πάνω στο vegas hero και αυτό που με τράβηξε ήταν τα ειδικά μπόνους που προσφέρουν για παίκτες από την Ελλάδα. Ξεκίνησα με το παιχνίδι Book of Dead και στην αρχή είχα αρκετές άτυχες γύρες. Μετά όμως που ρίσκαρα λίγο παραπάνω, κέρδισα ένα καλό ποσό και η αίσθηση ήταν απίστευτη. Τώρα έχει γίνει ο αγαπημένος μου τρόπος να χαλαρώνω μετά τη δουλειά και το προτείνω σίγουρα σε όποιον ψάχνει κάτι συναρπαστικό. Quote
cathrins Posted August 20 Report Posted August 20 That's a great question! I've been looking for something new too. Maybe try some online strategy games? They require focus and often have in-game bonuses for achievement. Have you ever tried Papa's Pizzeria ? It's a fun, engaging time-waster! Keeps you on your toes! Quote
JouhBoysh Posted September 5 Report Posted September 5 Καλησπέρα! Δοκίμασα το spinmama μετά από σύσταση φίλου και δεν το μετάνιωσα. Στην αρχή νόμιζα ότι θα ήταν απλό και βαρετό, αλλά οι γύροι και η αγωνία κάθε φορά με τράβηξαν. Έχασα μερικά πονταρίσματα, αλλά μετά ένα τυχερό γύρισμα κέρδισα αρκετά και συνέχισα να παίζω με χαρά. Quote
Recommended Posts