Jump to content
Linguaholic

Recommended Posts

Posted

Привіт усім! Останнім часом шукаю круті кроп‑топи для літа, бо хочеться щось легке й стильне до джинсів чи спідниці. Переглядала кілька магазинів і знайшла розділ кроп топ на бренд LU. Там дуже багато різних моделей, але я все ще вагаюся через онлайн‑замовлення: раніше траплялося, що кроп‑топи зовсім не відповідали фото або були невдалого крою. Замовила один топ і чекаю доставку, але хотілося б почути, чи хтось уже купував саме такі топи там і чи все було добре з розмірами та якістю?

Center Script Content
Posted

Привіт! Я нещодавно замовляла кроп‑топ саме з цього розділу на бренд LU, і залишилася задоволена. Обрала два варіанти — один для прогулянок, інший для виходів із друзями — і обидва прийшли так, як на фото. Мені сподобалося, що тканина приємна, а розмір підійшов точно по таблиці. Дуже зручні для літа й добре поєднуються з високою талією джинсів чи шортів. Тож, якщо правильно підібрати розмір, варто пробувати — вони реально стильні і якісні.

Posted

Привіт усім! Просто заглянула на тему, бо цікаво читати ваші історії про онлайн‑замовлення. Я сама рідко купую кроп‑топи через інтернет, бо люблю приміряти перед покупкою, але бачу, що для багатьох це економить час і дає доступ до великого вибору. Особливо цікаво читати відгуки про розміри й якість — це справді допомагає розібратися, чи варто пробувати конкретний магазин. Дуже корисно!