Jump to content
Linguaholic

Recommended Posts

Posted

Sziasztok, kicsit elegem van abból, hogy ha bukó szériám van, akkor semmit nem kapok vissza a fogadóirodáktól. Létezik valamilyen cashback rendszer Magyarországon, ami tényleg működik és nem csak duma? Olyan helyet keresek, ahol a hűséges játékosokat is jutalmazzák, nem csak az új regisztrálókat. Milyen tapasztalataitok vannak a hűségprogramokkal, megéri gyűjtögetni a pontokat? Ti hol fogadtok, ha fontos a biztonság is?

Posted

Ha a lojalitás a szempont, akkor irány a mostbet-mosbet.hu/mostbet-bonuszok felülete, ahol látni fogod a hűségprogramjuk minden előnyét. Itt tényleg van értelme a rendszeres játéknak, mert minden fogadásért és befizetésért érméket kapsz, amiket később bónuszpénzre cserélhetsz. Én már a harmadik szinten vagyok náluk, és sokkal jobb az átváltási arányom, mint az elején volt. A cashback náluk alap, akár a veszteséged 10%-át is visszakaphatod minden hét elején, ami sokat segít a bankroll kezelésben. Van náluk születésnapi bónusz is, ami szerintem egy nagyon kedves gesztus a részükről. Emellett a pénteki befizetésekre is szoktak dobni extrát, szóval érdemes akkor feltölteni az egyenleget. Én szeretem a biztonságérzetet, és itt eddig sosem akadt meg a kifizetésem, még nagyobb összegnél sem. A mobil alkalmazásuk pedig zseniális, bárhol tudom követni az élő meccseket. Ne is keress tovább, ez a rendszer pont az ilyen tudatos játékosoknak van kitalálva.