CalvinGordon Posted Wednesday at 03:27 AM Report Posted Wednesday at 03:27 AM Stake müşteri desteği, yardım merkezinin veya kullanım şartlarının ilgili bölümlerini alıntılamalarını istememize kızar mı? Çünkü ben bunların hepsini kendim okuyacak kadar tembelim Quote
yammersmiths575 Posted Wednesday at 03:31 AM Report Posted Wednesday at 03:31 AM Belirli makaleleri aramak için https://stakeoriginals.tr/help-centre/ adresindeki arama motorunu kullanabilirsin. Ya da sayfadaki belirli bölümleri bulmak için ‘sayfada bul’ seçeneğini kullan. Quote
CalvinGordon Posted Wednesday at 03:39 AM Author Report Posted Wednesday at 03:39 AM Bu mantıklı, ama zaten ne aradığımı da bilmiyorum. Yani, bu sonuçta müşteri desteğine başvurmak için geçerli bir sebep, değil mi? Quote
yammersmiths575 Posted Wednesday at 03:45 AM Report Posted Wednesday at 03:45 AM Evet, müşteri desteğine ihtiyaç duymak için gayet geçerli bir sebep. Hatta bence çoğu müşteri destek temsilcisi böyle basit konuları tercih eder. Quote
CalvinGordon Posted Wednesday at 03:57 AM Author Report Posted Wednesday at 03:57 AM Gerçekten mi? Rahatsız etmek istemem. Ortalama bir kullanıcının kolayca bulabileceği şeylerin cevaplarını sormanın kaba olacağını düşünmüştüm. Quote
Recommended Posts