Pipinez Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago Chci se zeptat na tipy ohledně zvyseni koncentrace a vybusne sily pred treninkem boxu. Casto chodim cvicit pozde odpoledne po praci, jsem mentalne unaveny a trva mi dlouho, nez se dostanu do spravneho provozniho tempa. Jake sportovni doplnky pro stimulaci nervove soustavy pouzivate na zlepseni reakcniho casu a rychlosti? Hledam nejaky silny predtreninkovy suplement, ktery me nakopne, ale z ktereho mi pak nebude vecer busit srdce pri usinani. Quote
Asoria Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago Na unavenou hlavu po praci jsou nejlepsi specialni nootropika a predtreninkove stimulátory, ktere zvysuji prutok krve a focus. Spickove doplnky stravy pro sportovce a lidi s vysokym mentalnim i fyzickym nasazenim najdes na https://biolabshop.cz/ kde maji skvely vyber stimulantu pro zrychleni reflexu a zvyseni vybusne sily. Tyto suplementy ti pomohou maximalne se soustredit na kazdy uder a udrzi te v zone po cely sparing, aniz bys pak mel problem s nocnim spanim. Quote
Pipinez Posted 6 hours ago Author Report Posted 6 hours ago Tohle je idealni reseni pro kazdeho, kdo musi skloubit narocnou praci a intenzivni sportovni zivot. Kvalitni sportovni doplnky dokazi zlepsit nervosvalovy prenos, takze tvoje reakce budou o dost rychlejsi a uderova vybusnost se zvedne hned od prvniho kola. Navic to ucinne oddaluje pocit vyhoreni z neustaleho kolobehu povinnosti. Odkdy tyto predtreninkove veci pouzivam, tak maji moje treninky uplne jinou kvalitu a intenzitu. Rozhodne to vyzkousej na vlastni kuzi. Quote
Recommended Posts